SEVGİLİ NUR EMEGİNDEN VE DESTEGİNDEN ÖTÜRÜ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM OYUNUZU KULLANMAK İÇİN DEVAMINI OKUYUNUZ YAZININ ALTINDAKİ YILDIZLARDAN TERCİH YAPINIZ……
CANIM BAŞARILAR DİLERİM
tavşan pasta Malzemeler:
2 adet pandispanya
Pandispanyası için:
2 yumurta
1 fincan süt
3 fincan şeker
4 fincan un
1 paket kabartma tozu
Kreması için:
2 bardak süt
1,5 kahve fincanı un
1,5 kahve fincanı şeker
1 yumurta
1 paket labne peyniri
Üzeri için:
1 paket krem şanti
1 bardak süt
1 kase nescuik
Yapılışı:
Pandispanyalar hazırlanır.
Ortadan 2 ye bölünür.
1 tanesi tam olarak kullanılır.(kafası oluyor)
1 tanesi yanlardan yarım daire çıkarılarak kulak yapılır.
Kalanıda papyon olarak kullanılır.(üstteki resimde)
Krema süt, şeker yumurta ve un karıştırılarak pişirilir.
İçine lable peyniri konup çırpılır.
Pandispanyaların arası süt ile ıslatılıp krema konur.
Bütün pandispanya ortaya konup kafa oluşturulur.
Diğer pandispanyanın yanından çıkan yarım daireler kulak olarak üste yerleştirilir.
Kalan parça yan çevrilip papyon olarak kullanılır.
Üzeri kremşanti ile kaplanır.
Yüz hatlarını belli etmek için nescuikler sırayla yerleştirilir.
Nescuik yerine kakaolu veya çilekli kremşanti kullanabilirsiniz.
Süslemeyi isteğinize göre yapabilirsiniz.
1 gece dolapta beklettikten sonra servis yapabilirsiniz
AFİYET OLSUN....
2 adet pandispanya
Pandispanyası için:
2 yumurta
1 fincan süt
3 fincan şeker
4 fincan un
1 paket kabartma tozu
Kreması için:
2 bardak süt
1,5 kahve fincanı un
1,5 kahve fincanı şeker
1 yumurta
1 paket labne peyniri
Üzeri için:
1 paket krem şanti
1 bardak süt
1 kase nescuik
Yapılışı:
Pandispanyalar hazırlanır.
Ortadan 2 ye bölünür.
1 tanesi tam olarak kullanılır.(kafası oluyor)
1 tanesi yanlardan yarım daire çıkarılarak kulak yapılır.
Kalanıda papyon olarak kullanılır.(üstteki resimde)
Krema süt, şeker yumurta ve un karıştırılarak pişirilir.
İçine lable peyniri konup çırpılır.
Pandispanyaların arası süt ile ıslatılıp krema konur.
Bütün pandispanya ortaya konup kafa oluşturulur.
Diğer pandispanyanın yanından çıkan yarım daireler kulak olarak üste yerleştirilir.
Kalan parça yan çevrilip papyon olarak kullanılır.
Üzeri kremşanti ile kaplanır.
Yüz hatlarını belli etmek için nescuikler sırayla yerleştirilir.
Nescuik yerine kakaolu veya çilekli kremşanti kullanabilirsiniz.
Süslemeyi isteğinize göre yapabilirsiniz.
1 gece dolapta beklettikten sonra servis yapabilirsiniz
AFİYET OLSUN....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder