PORSELEN DEMLİKTE 33. HAFTA
6 .TARİF GÜL BAHÇESİ : http://serpilinmutfagi.blogcu.com/ /' dan GELDİ... ...
- 2 yumurta
- 1 kahve fincanı şeker
- 1 çay bardağı tepeleme un
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket krem şanti
- 1 paket pasta kreması
Yumurta ve şeker çırpıldıktan sonra un, vanilya ve k. tozu koyularak çırpılmaya devam edilir. Önceden ısıtılmış 170 derecede pişirilir. Kek soğuduktan sonra ikiye bölünerek Yarım çay bardağı süt ile ıslatılır. Pasta kreması ve krem şanti üzerindeki tarife göre hazırlandıktan sonra kekin arasına pasta kreması sürülür. Pastanın arasına da istenilen meyveler koyularak kekin üst tabanı kapatılır. Daha sonra krem şanti ile kaplanan pastanın üzeri krem şanti ile süslenir.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder