PORSELEN DEMLİKTE 34. HAFTA
131. TARİF ADI: IZGARA ÇİPURA
GÖNDEREN: http://susamcorekotu.blogcu.com
Harika bir lezzet,çipura balığını ızgarada kömür ateşinde pişirmek gerek diye düşünüyorum.Farklı şekillerde pişirilebilir ama bu tadı lezzeti bulmak zor.Sağlık için havuz değil deniz çipurası tercih edilmeli.Anlatmaya,yazmaya gerek varmı bilmiyorum ama,önemli gördüğüm
*2* püf noktasını yazayım.*
*1** balıkların pulları temizlenmez çünki;ızgarada eriyor ve yağ vazifesi görüyor *
*2**yağlı balık olduğundan ateşi alevlendiriyor,dolayısıyla yanıyor ateşin üstüne bir miktar tuz atıldığında alev sönüyor ve et yada balık yanmaktan kurtuluyor
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder