PORSELEN DEMLİKTE 34. HAFTA
203. TARİF ADI: DONAUWELLEN
GÖNDEREN: http://aysemertasli.blogcu.com/
HAMURU:
HAMURU:
250g Margarin,
200g Seker,
1P.Vanillyasekeri,
iki parmak arazi Tuz,,
5 Yumurta,
375g Un,
1/2Paket Kabartmatozu karstirip yarizindan fasla yalanmis tepsiye dökülür.Kalan Hamuru 2yemekk. Kakaou,1-2 yemekk. sütle karistirilir beyazin üstüne dökülür.Konserve Kirazlari üste dizilir.200c pisirilir sogomaya birakilir.
CREMI:
1paket Vanillyapudingi,100g Seker,500g Süt yane paketin üstündeki gibi hazirlanir IlImaya birakilir arada sirada karistirin.250g Margarin Mixerle gecip crem gibi olsun kasik,kasik hazirladimiz Puddingi ilafe edip soguk pastamisin üzerine dökülür soguk yerde dinlenir.
ÜST:
Cikolatamisi hazirlar üstüe dökülür.ben hazir aliyorum sicak suya koyarim ama ikisi ayisi.AFFIYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder