22.01.2009
DALYAN KÖFTE
PORSELEN DEMLİKTE 34. HAFTA
130. TARİF ADI: DALYAN KÖFTE
GÖNDEREN: http://selvininmutfagi.blogcu.com/
400 gr kiyma-
1 adet kuru sogan-
1/2 demet maydanoz-
1 adet domates-
1 yumurta- 2 adet haslanmis yumurta-
1 adet haslanmis havuc-
Tuz, kara biber-
Bayat ekmek veya galeta unu
YAPILIŞI:
Haslanmis yumurta ve havuc ayrilip geri kalan malzemelerden kofte harci olusturulur. Hazirlanan harc yagli kagit uzerine dortgen sekilde acilir. Icine yumurta ve havuc dizilip rulo seklinde sarilir. Firin kabina alinip, 1 Corba kasigi domates salcasi ve 1 cay bardagi suyla hazirlanmis sos eklenerek firinda pisirilir. Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder