Sevgili dostlar bildiğiniz gibi bende artık TuzBİBER ailesinden oldum.Ağustos sayısında ramazana özel mini bir masa hazırladım .Tüm detaylar dergimizde okumak ve indirmek için tıklayın.
günaydınlar ablacığım,tuz biberde yazdığını bilmiyordum.hayırlı olsun diyorum...yeni sayıyı şimdi inceliyorum.pc yavaş olduğundan hemen açılmıyor,özellikle senin sayfanı merak ediyorum.sevgiler...
sevil abla süper bir ramazan menüsü olmuş çok beğendim.ben sadece bir sayfa yazın olacak sanıyordum,birbirinden lezzetli 6 tarifin mevcut.dana antrikotu gözüme kestirdim kesin denemek istiyorum.mısıra da safran acayip yakışmış bence safranlı mısır çorbası kesinlikle denenmeli.ellerine sağlık.inanılmaz başarılı bir isimsin lezzetlerinle...(laf aramızda kalsın ayşe tüter hanım senden tarif isteyecek yakında:)))...)öpüyorum ablacım.başarıların daim olsun...
ya bi dakika bi dakika sayfaları çevirdikçe sen çıkıyorsun maşallah.tuz biber dergisi değil seville bir demlik sohbet olmalı bence.yaban mersinli tariflerde senden.neyse ben şu dergiyi baştan sona inceleyeyim bi en iyisi.emeğine sağlık...şahanesin...
Türkiye'de de blog yazarlarına önem verilmeye başlanması ne kadar güzel.Bunun örneklerini yabancı ülkelerde görüyorduk ama artık güzel ülkemde de başladı. Tebrik ediyorum sizi ayrıca. Başarılarınız daim olsun. sevgiler
5 yorum:
günaydınlar ablacığım,tuz biberde yazdığını bilmiyordum.hayırlı olsun diyorum...yeni sayıyı şimdi inceliyorum.pc yavaş olduğundan hemen açılmıyor,özellikle senin sayfanı merak ediyorum.sevgiler...
sevil abla süper bir ramazan menüsü olmuş çok beğendim.ben sadece bir sayfa yazın olacak sanıyordum,birbirinden lezzetli 6 tarifin mevcut.dana antrikotu gözüme kestirdim kesin denemek istiyorum.mısıra da safran acayip yakışmış bence safranlı mısır çorbası kesinlikle denenmeli.ellerine sağlık.inanılmaz başarılı bir isimsin lezzetlerinle...(laf aramızda kalsın ayşe tüter hanım senden tarif isteyecek yakında:)))...)öpüyorum ablacım.başarıların daim olsun...
ya bi dakika bi dakika sayfaları çevirdikçe sen çıkıyorsun maşallah.tuz biber dergisi değil seville bir demlik sohbet olmalı bence.yaban mersinli tariflerde senden.neyse ben şu dergiyi baştan sona inceleyeyim bi en iyisi.emeğine sağlık...şahanesin...
Hayırlı olsun canım iyi geceler...
Türkiye'de de blog yazarlarına önem verilmeye başlanması ne kadar güzel.Bunun örneklerini yabancı ülkelerde görüyorduk ama artık güzel ülkemde de başladı.
Tebrik ediyorum sizi ayrıca.
Başarılarınız daim olsun.
sevgiler
Yorum Gönder