Malzemeler:
•2 yemek kaşığı domates salçası.
•1 yemek kaşığı tereyağı
•1 yemek kaşığı un
•1 su bardağı süt
•Su
•Servis yaparken kaşar peyniri rendesi
•Tuz
Yapılışı:
Tereyağı tencerede eritilir.İçine salça ilave edilir.Güzelce kavrulur.Sonra un ilave edilir.Oda kavrulur.Bu karışıma tuz ve bir su bardağı süt soğuk olarak eklenir.Karıştırılır.Arzu ettiğiniz kıvama gelene kadar su eklenip pişirilir.5 dakika kadar kaynatılır.
3 yorum:
Sevgili Sevil, yaz-kış, akşam yemeğinde bir tas çorbanın olması beni hep mutlu eder. Ellerine sağlık, afiyet olsun
Sevgiyle kal
Şu an nasıl canım çorba çekti anlatamam , saat 00,25 keşke sıcak bir domates çotbası olsa:-)
Ellerine sağlık.
Sevgilerimle
merhaba sevgili Sevil hanım,öncelikle aslında yukarıdaki yazıya post atacaktım ama dünden beri uğraşıyorum ve birtürlü atamadım.
yarışmaya katılmaya layık görülmeniz bile büyük bir kazanç diye düşünüyorum çünkü binlerce yemek blogu arasından sadece 10 kişinin seçilmesi zaten kazananın 10 kişi olduğunu gösterir...
sevgiler,selamlar.
Yorum Gönder