28.02.2009
Havuç Tatlısı
PORSELEN DEMLİKTE 34. HAFTA
258. TARİF ADI: HAVUÇ TATLISI
GÖNDEREN: http://diki35.blogcu.com/ /
Malzemeler
500 g Havunc
1 su bardagi Seker
5-6 adet petit beurre bisküvi/ben etimek kulandim
1/2 cay bardagi ince cekilmis Findik
1 paket Krem santi 1,5 cay bardagi su ile hazirlanmis
Hindistan cevizi
Hazirlanisi:
Havunclari rendeleyip sekerle bir tencerede kaynatip yaklasik 15-20 dak. pisirin (suyu koyulasincaya kadar). Soguduktan sonra icine bisküvileri/etimek i, un gibi ufalayip findiklarla beraber ilave edelim. Karistirip 20x25 cm ölcülerindeki kaliba yayalim. Üzerine krem santiyi ayni sekilde yayalim.
Hindistan cevizini serpin ve buzdolabinda 3-4 saat dinlendirin. Dilimleyerek servis yapin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder