ARTIK YAZ GELDİ VE BİZLERDE DİETTEYİZ DEMİ BU NEDENLE SEBZE PİŞİRELİM....
MALZEMELER:
1 BAG SEMİZ OTU (YAPRAKLAR VE KÖKLER AYRI AYRI AYIKLANIR.KÖKLER İNCE İNCE KIYILIR)
2 YEMEK KAŞIGI YAĞ
1 YEMEK KAŞIGI BULGUR
1 ADET SOGAN
1 ADET DOMATES
1 TATLI KAŞIGININ YARISI KADAR SALÇA
YAPILIŞI:
SOĞANLAR İNCE İNCE DOGRANIR .2 YEMEK KAŞIGI YAĞ İLE BİR GUZEL KAVRULUR ÜZERİNE 1 DOMATES RENDELENMİŞ OLARAK İLAVE EDİLİR VE SALÇAYIDA KATARAK AYIKLAMIŞ OLDUGUNUZ SEMİZ OTUNUDA KATIP 5 BARDAK SICAK SU KOYUP PİŞİRİYORUZ 15 DK SONRA 1 YEMEK KAŞIĞI BULGURUDA EKLEYİP BULGURLAR PİŞENE DEK PİŞİRİYORUZ
AFİYET OLSUN...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder